Kaffipauser

Arbeidsdagen når en er på kurs er ofte lang og sulten begynner å melde seg på ettermiddagen, da er det godt med litt påfyll før en tar fatt på siste arbeidsøkt.

 

Mellemat
Mellemat er en tradisjon de har på gårdene, det er rett og slett en brødblings med pålegg som de spiste på ettermiddagen før siste økt.

 

Kvess
Kjøkkenet vårt byr på det beste og setter frem deilig St. Kristina spekeskinke, røykt reinsdyrplomme, fenarull, bringebærsirup og rømme for å sette den ekstra smaken på det salte. Av oster setter vi frem den prisbelønte Kraftkaren, Jarlsberg XO, ulike hvitskimmel og blåskimmel oster, serveres med fikenkompott, dadler og druer.

Kurs

motebilde-kronen

Kurs & Konferanse

Det gode møtet

Selskap

andrehauge (7 of 105)

Selskap

De spesielle anledningene

Bryllup

brudepar-benefit

Bryllup

Ekte og vakkert

Søndagsbuffet

Søndagsbuffet

Søndagsbuffet

Smaken av vår

Kurs

motebilde-kronen

Kurs & Konferanse

Det gode møtet

Selskap

andrehauge (7 of 105)

Selskap

De spesielle anledningene

Bryllup

brudepar-benefit

Bryllup

Ekte og vakkert

Søndagsbuffet

Søndagsbuffet

Søndagsbuffet

Smaken av vår