Aktiviteter

Ønsker du en utenomfaglig opplevelse i forbindelse med konferansen har vi flere aktiviteter å tilby – både innendørs og utendørs. Alt fra kjøkkenteater til en tur i nærmiljøet med middag i hagen.

Kjøkkenteater

Lyst til å prøve deg som hovmester for en kveld? Eller kanskje pikkolo, bartender, blomsterdekoratør, kokk eller hotelldirektør? På vårt hotellteaterarrangement får grupper 15-50 personer selv prøve hvordan det er å drive et hotell – helt på ordentlig!

Arrangementet varer i ca 4 timer, og vi har kyndige kokker og servitører som rettleder og gir gode tips underveis. Hotellteater er etter vår erfaring en ypperlig måte å sveise folk sammen på, det er festlig å se hvordan deltakerne lever seg inn i de enkelte rollene.

Og hvem vet… etter endt arbeidsøkt er det kanskje muligheter for ekstravakter på Kronen Gaard?

Pris kr 995,-

Lunsjturen

Har du lyst på frisk luft og litt lett mosjon?
Hva med en liten tur i nærområdet? Sandnes forfatteren Jack Rostøl som også er en ivrig turgåer har laget en egen tur for Kronen Gaard Hotell som vi kaller lunsjturen. Turen tar bare 45 minutter derav navnet. Naturopplevelsene er mange, hører du fuglekvitter? Gode sko er en fordel, trenger du støvler har vi det på hotellet, bare spør i resepsjonen.

Lagbygging

Lekende effektivt – Vi tar høyde for at folk liker litt latter, utfordringer og frisk luft når de skal ut med kolleger, dette tror vi er grunnen til suksessen vi har hatt med vårt tilbud her på Kronen Gaard. Dessuten tror vi at god mat er motiverende – særlig når den serveres i eksotiske omgivelser. Her er det gode rammer for lagbygging.

Ølsmaking på Kronen Gaard

Vår ølentusiast Roger tar dere med på en reise gjennom ølets verden, her settes smaksløkene i sving og dere vil garantert få et annet forhold til øl etter denne kvelden…

Kjøkkenet på Kronen Gaard lager klar en tallerken til hver deltager med ulike smaker som sild, marinerte reker, ulike oster, spekemat, mørk sjokolade som skal smakes sammen med de ulike ølsortene.

Varighet på arrangementet er ca.1.5 timer og passer best for grupper fra 10 – 30 personer.

Kurs

motebilde-kronen

Kurs & Konferanse

Det gode møtet

Selskap

andrehauge (7 of 105)

Selskap

De spesielle anledningene

Bryllup

brudepar-benefit

Bryllup

Ekte og vakkert

Søndagsbuffet

Søndagsbuffet

Søndagsbuffet

Smaken av vår

Kurs

motebilde-kronen

Kurs & Konferanse

Det gode møtet

Selskap

andrehauge (7 of 105)

Selskap

De spesielle anledningene

Bryllup

brudepar-benefit

Bryllup

Ekte og vakkert

Søndagsbuffet

Søndagsbuffet

Søndagsbuffet

Smaken av vår