KURS OG KONFERANSE

Med mye flott natur og fantatiske omgivelser har vi et bredt utvalg av aktiviteter å tilby – både innendørs og utendørs. Alt fra hotellteater, matlagingskurs, piknik og øl smaking. Spør oss gjerne – vi liker å bli utfordret!

KANOUTLEIE

Kronen Gaard har 12 kanoer som de leier ut til alle sine gjester, enten de er på kurs eller på ferie, og ellers til alle som måtte ønske å benytte seg av dette tilbudet. Kanoene ligger på en slipp på Alsvik og er til utleie for bruk i Ims-Lutsi vassdraget. Kart over området og nøkler til hengelåsene, samt årer og redningsvester utleveres i resepsjonen på hotellet. Ønsker du mat med på turen? Bestill en smakfull nistepakke når du bestiller kano, og alt står klar når du kommer. Eller kanskje en god middag i restauranten kan smake etter endt tur?

Kanoene kan leies i perioden april – oktober

LÅN EN SYKKEL

Gjester på hotellet kan låne en gratis hjelm og sykkel. Ta gjerne en sykkeltur til gågaten i Sandnes sentrum, eller en fin tur på en av våre mange stier i området ved hotellet.

LAKSEFISKE I FIGGJOELVEN

Figgjoelva er en av Norges flotteste lakseelver. Vi på Kronen Gaard ønsker å gi fisketuren de perfekte omgivelsene, derfor kan vi skreddersy en fiskepakke for deg. Vi ordner transport og fiskekort, samt en god matpakke med kald og varm drikke til hele dagen, eller natten om du heller vil det.

Tilbake på hotellet stiller vi våre beste rom til disposisjon, en flott 3 retters middag og frokost. I loungen kan du slappe av med noe godt å drikke over en hyggelig samtale, eller bare la atmosfæren synke inn. Vi lagrer så klart fisken for deg til du er klar for å dra. Det eneste du trenger å gjøre er å ta med fiskeutstyret ditt, så ordner vi resten. Fiskekort og transport er variable kostnader, og kommer i tillegg.

Fiskesesong fra 1.juni – 20.september

BAKERNES PARADIS

En kjekk aktivitet for alle våre gjester på Kronen Gaard er en tur til Bakernes Paradis. Bakernes Paradis er en gammel husmannsplass med mye flott natur og en fantastisk utsikt mot Høgsfjorden. Husene er allerede bygget tidlig på 1800-tallet og var en gård med mange husmannsplasser tilknyttet. Historiene fra dette vakre stedet er mange og varierte, og de går så langt som 100 år tilbake i tid.

Vi arbeider for å bevare den historiske atmosfære som ligger i veggene. Bakernes Paradis er sesongåpent fra mai til september, og i løpet av denne tiden driftes det en Café og Landhandel og 3 selskapslokaler. I Café og Landhandelen finner du mye flott håndverk, interiør, lokale matprodukter og nybakt brød. I selskapslokalene arrangeres det store og små år-og firmafester, sommerfester, bryllup, møter og konferanser. I tillegg arangeres det aktiviteter til teambuilding og deilig søndagsmiddag.

Et flott sted der alle kan nyte dagen. Fiske fra brygga, lekestue, gå på stylter, sykle, bade og mange andre aktiviteter. Vi setter også sammen pakker ved forespørsel tilpasset våre gjester. Hvis du trenger transport fra hotellet, vil vi gjerne hjelpe med det.

Sesongåpent fra mai – september

TROLLJAKT

Nordmenn vet at troll er ekte og ikke bare en gammel myte. Ekte troll har ikke vært sett på flere tiår – før nå! Bakernes Paradis har gleden av å presentere de lokale trollene til alle våre gjester. Så lenge du følger troll reglene, har du ingenting å frykte! Denne unike opplevelsen er både kjekt og egnet til alle.

Sesongåpent fra mai – september

ØLSMAKING

Vår ølentusiast Roger tar dere med på en reise gjennom ølets verden, her settes smaksløkene i sving og dere vil garantert få et annet forhold til øl etter denne kvelden. Kjøkkenet på Kronen Gaard lager klar en tallerken til hver deltager med ulike smaker som sild, marinerte reker, ulike oster, spekemat, mørk sjokolade som skal smakes sammen med de ulike ølsortene.

Varighet på arrangementet er ca.1.5 timer og passer best for grupper fra 10 – 30 personer.

LUNSJTUR

Har du lyst på frisk luft og litt lett mosjon?

Hva med en liten tur i nærområdet? Sandnes forfatteren Jack Rostøl som også er en ivrig turgåer har laget en egen tur for Kronen Gaard Hotell som vi kaller lunsjturen. Turen tar bare 45 minutter derav navnet. Naturopplevelsene er mange, hører du fuglekvitter? Gode sko er en fordel, trenger du støvler har vi det på hotellet, bare spør i resepsjonen.

HOTELLTEATER

Lyst til å prøve deg som hovmester for en kveld? Eller kanskje pikkolo, bartender, blomsterdekoratør, kokk eller hotelldirektør? På vårt hotellteaterarrangement får grupper 15-50 personer selv prøve hvordan det er å drive et hotell – helt på ordentlig!

Arrangementet varer i ca 4 timer, og vi har kyndige kokker og servitører som rettleder og gir gode tips underveis. Hotellteater er etter vår erfaring en ypperlig måte å sveise folk sammen på, det er festlig å se hvordan deltakerne lever seg inn i de enkelte rollene.

Og hvem vet… etter endt arbeidsøkt er det kanskje muligheter for ekstravakter på Kronen Gaard?

Preikestolen

Preikestolen

Fottur til Preikestolen

Søndagsmiddag

Søndagsmiddag

Smaken av jul

Bryllup

Bryllup

Ekte og vakkert

Julebord 2017

Julebord

Julefeiring for alle sanser

Preikestolen

Preikestolen

Fottur til Preikestolen

Søndagsmiddag

Søndagsmiddag

Smaken av jul

Bryllup

Bryllup

Ekte og vakkert

Julebord 2017

Julebord

Julefeiring for alle sanser